En pidä palvelua tarpeeksi luotettavana…

Kaltaisemme palvelun tulee olla luotettava, ja asiakkaana sinulla on oikeus olla huolissasi jättäessäsi lemmikkisi jonkun toisen huostaan. Tiimimme jäsenet ovat itsekin lemmikinomistajia, ja ymmärrämme huolenaiheen täysin. Sen vuoksi tarkistamme jokaisen hakemuksen huolellisesti, emmekä hyväksy hoitajiksi ihmisiä, jotka esimerkiksi haluavat ainoastaan ansaita rahaa. Tällä hetkellä meillä on käytössämme seuraavanlainen tarkastusprosessi:

– Jokainen lemmikinhoitaja hakemus käydään manuaalisesti läpi. Teemme hakuprosessin yhteydessä satunnaisia puhelinsoittoja tarkistaaksemme hakijan tiedot oikeiksi.

– Rekisteröinti vaiheessa pyydämme lisäämään pankkikorttitiedot järjestelmään, mikä auttaa henkilöllisyyden tunnistamisessa.

– Arviointi systeemi – lemmikinomistajat antavat oman arviointinsa lemmikin hoidon jälkeen. Yhteisömme laajentuessa myös arviointeja kertyy lisää.

Meillä on satoja lemmikinhoitajia rekisteröityneenä Host My Petillä, ja rohkaisemme käyttäjiämme olemaan yhteydessä keskenään ennen hoitopalvelun varausta.

Tarjoamme myös 24/7 asiakastuen ja olemme aina tukemassa sinua. Mahdollisen hätätilanteen sattuessa hoitaja ottaa meihin suoraan yhteyttä ja me ohjaamme hänet lähimmälle eläinlääkäriasemalle. Aina on olemassa pieni huoli, myös silloin kun lemmikin jättää läheisten huostaan. Tavoitteenamme on minimoida huolenaiheet maksimoimalla pätevien lemmikinhoitajien saatavuus.