Miksi Host My Pet on erilainen ja luotettava?

Host My Pet arvostaa luottamustasi ja haluammekin luoda parhaan mahdollisen lemmikinhoitopalvelun. Tässä muutama syy sille, miksi olemme erilainen ja luotettava palvelu.

• Arvomme ovat aina näkyvillä. Turvallisuus, luottamus ja rakkaus näkyvät kaikessa toiminnassamme. Puhumme luotettavuudesta myös blogiartikkelissamme täällä.
    • Lemmikinhoitopalveluja kaikille lemmikeille. Olemme vasta aloittelemassa ja siksi tarjoamme lemmikinhoitoa vain koirille ja kissoille. Kun olemme rakentaneet hyvän kasvupohjan, laajennamme palveluitamme kaikille lemmikeille.
    • Uusia ominaisuuksia verkko- ja mobiilisovelluksiin. Parannamme jatkuvasti käyttäjäkokemusta ja teemme kaiken mahdollisimman helpoksi asiakkaalle. Tiimimme on varannut ainutlaatuisia ominaisuuksia ja palveluita yhteisömme kaikille eläinystäville!
    • Ainutlaatuinen suunnittelu ja selkeä käyttöliittymä. Käytämme paljon aikaa suunnitteluun ja selkeä käyttöliittymä on yksi hyvän käyttäjäkokemuksen kulmakivistä. Yksinkertainen eleganssi on avainasia kaikessa suunnittelussamme.
    • Läpinäkyvyys. Olemme avoimia ja rehellisiä asiakkaillemme. Voit tutustua tiimimme jäseniin verkkosivuillamme tai kasvokkain. Olemme mukana monessa tapahtumassa, näyttelyssä ja kilpailussa, joten suurella todennäköisyydellä tapaat meidät siellä. Jos niin käy, tule ihmeessä moikkaamaan! Meistä olisi ihanaa kuulla sinusta. Olemme rehtejä, lojaaleja ja aina valmiita auttamaan sinua Host My Petin käytössä.
    • Host My Petin tiimi. Olemme lemmikinomistajien porukka, joka edustaa monia kansallisuuksia. Meillä kaikilla on omat, erilaiset taustamme. Tämä monimuotoisuus auttaa meitä myös ratkaisemaan ongelmat helposti ja nopeasti. Näemme saman ongelman monesta vinkkelistä ja tuomme esiin erilaisia ideoita ja ratkaisuja.