Kuinka pääsen lemmikinhoitajaksi?

Jos haluat lemmikinhoitajaksi, varaa muutama minuutti aikaa luodaksesi profiilin ja täytä kaikki tarvittavat kohdat. Kysymme muun muassa lemmikinhoitokokemuksestasi, asumis- ja elämäntilanteestasi sekä mahdollisista omista lemmikeistäsi. Sitten listaat palvelut, joita haluat Host My Petin kautta tarjota. Tiimimme käy hakemuksesi manuaalisesti läpi, joten varaudu parin päivän odotukseen. (Tarkastuksen ei koskaan tulisi kestää yli kolmea työpäivää.) Jos tarvitsemme lisätietoa, otamme sinuun yhteyttä ja kerromme päätöksestämme joka tapauksessa.

Jos profiilisi on vaatimustemme mukainen, sinut lisätään lemmikinhoitajaksi tietokantaamme. Sitten voit nojata taakse ja odottaa kunnes lemmikinomistaja ottaa yhteyttä. Otamme kaikkien osapuolten turvallisuuden vakavasti, joten kaikki yhteydenpito tapahtuu Host My Petin mobiilisovelluksen tai verkkosivujemme kautta.

Sovit kaikista yksityiskohdista, kuten lemmikin tuonti- ja hakuajoista, suoraan lemmikinomistajan kanssa. Jos haluat, voit myös kysyä tapaamista lemmikin ja omistajansa kanssa jotta näet, miten teillä synkkaa. Kun olet ongelmitta suorittanut palveluksesi, palkkiosi maksetaan turvallisesti meidän kauttamme.