Entä jos haluan perua varauksen?

Jos haluat perua jo vahvistetun varauksen, ota yhteyttä Host My Petiin. Lemmikinhoitaja valitsee peruutusehdot palveluilleen. Päivähoito-, Ulkoilutus- ja Kotikäynti-palveluissa peruutusehto on aina Joustava. Kotihoito-palvelussa lemmikinhoitaja voi valita peruutusehdoksi Joustavan, Keskitason tai Tiukan.

Lemmikinomistaja maksaa varauksesta heti sen vahvistuttua. Peruutusehtomme ovat seuraavat:

• Joustava: lemmikinomistaja saa 100% rahat takaisin peruuttaessaan varauksen päivää (24 tuntia) ennen palvelun alkua. Sen jälkeen hän saa 50% rahat takaisin. Toiset 50% saa lemmikinhoitaja.
  • Keskitaso: lemmikinomistaja saa 100% rahat takaisin peruuttaessaan varauksen 3 päivää ennen palvelun alkua. Sen jälkeen hän saa 50% rahat takaisin. Toiset 50% saa lemmikinhoitaja.
  • Tiukka: lemmikinomistaja saa 100% rahat takaisin peruuttaessaan varauksen 7 päivää ennen palvelun alkua. Sen jälkeen hän saa 50% rahat takaisin. Toiset 50% saa lemmikinhoitaja.